Rådgivning

Det tekniska -

Vad är skillnaden mellan www.wordpress.com och www.wordpress.org? Vad kännetecknar ett bra webbhotell? Hur kan jag blogga på min hemsida via mobilen? Hur ofta behöver jag göra backup på min hemsida? Hur kopplar jag mitt Facebookflöde till min hemsida?

Du måste inte vara expert för att kunna svara på frågorna, och det mesta kan du googla dig till. Men det kan vara skönt att ha någon att fråga, och som vet vad man borde fråga sig när man själv inte har tänkt på det.

Cheste computer
Jag och mitt team
Rådgivande samtal -

Vi kan börja med ett rådgivande samtal, på telefon eller vid ett möte. Målet med samtalet är att du ska kunna välja en väg framåt och lägga ditt hemsideprojekt på en för dig rimlig nivå.

Under samtalet kan vi till exempel prata om din målgrupp, vad hemsidan syftar till (informera, sälja, interagera), vilka funktioner den ska ha, hur mycket du själv kan göra, vad du vill ha hjälp med och vad du har för tankar kring kostnader.

Behöver du en ny hemsida för din verksamhet? Eller vill du uppdatera och förbättra en som du redan har? Då har du kommit rätt!