Ingen hemsida utan innehåll

En invändning jag har mot att det går fort att skapa en hemsida är att det tar tid att ta fram ett innehåll som funkar på webben. Det finns mallar som gör att du i stort sett kan lägga upp en snygg sida på några minuter, men om du vill fylla den med annat än exempeltext så blir det genast mer komplicerat. 

corpculture
Egna foton berättar en historia

Precis som med ditt cv behöver du själv ta fram innehållet till din hemsida. Det är bara du som kan din verksamhet och vet vilket budskap du vill förmedla. Men min erfarenhet är att de flesta har svårt att beskriva sin verksamhet på ett konkret sätt som är både säljande och informativt. Många har en väldigt tydlig bild av vad deras verksamhet går ut på, men när den ska beskrivas för en utomstående blir det i början ganska obegripligt.

Det krävs några iterationer och ett starkt utifrån-in-perspektiv innan man har en bra kundfokuserad text. Här kan jag vara till stor hjälp.

Behöver du en ny hemsida för din verksamhet? Eller vill du uppdatera och förbättra en du redan har? Då har du kommit rätt!