Kan själv?

Idag är det ganska enkelt att skaffa sig en egen hemsida. Googla “hemsida” och svaren i stil med ”Skapa din egen hemsida gratis på en halvtimme” duggar tätt. Det låter lite för bra för att vara sant och då vet vi ju att det oftast är det. För att resultatet ska bli riktigt bra och bidra till din verksamhet finns det saker som kräver lite mer tid, förkunskaper och eftertanke.

Det är här jag kommer in.

road
Vägen tlll framgång?

Från ett helhetsuppdrag till att tipsa om bra webbhotell – jag kan hjälpa dig att få en bra hemsida som stödjer din verksamhet.

Tillsammans kan vi utforska och planera, och det är alltid du som bestämmer  vad du vill göra själv och vad du vill ha hjälp med.

Jag är bra på att redigera texter, hitta bilder man får använda kommersiellt, lösa kluriga tekniska utmaningar och tänka kreativt kring layout och innehåll. Dessutom är jag pedagogisk och angelägen om att du själv ska ha kontroll över din hemsida, inte vara beroende av mig för all framtid.

Med lång erfarenhet av att bygga, översätta, redigera och utbilda i webbverktyg och hemsidor bidrar jag med kunskap som kompletterar din expertkunskap inom ditt eget område.

Behöver du en ny hemsida för din verksamhet? Eller vill du uppdatera och förbättra en som du redan har? Då har du kommit rätt!